lördag 27 augusti 2011

Ett Bättre Mående Tack Vare LCHF

I hela mitt vuxna liv så har jag jojo-bantat. Gått bra ett tag och jag mått mycket bättre, men sen så har jag tröttnat - å inte gör det saken bättre att man alltid var ensam.

Men nu tack vare LCHF så har jag gått ner från 115 kg när jag började den 21 maj till 98 kg som vågen står på idag, jag mår absolut mycket bättre. Sen så är vi en grupp på 10 personer som träffas en gång i veckan och stöttar varandra, de ger mej och bättre självkänsla och bättre självförtroende. Jag bloggar även om min viktnedgång, å än så går det som en dans på rosor, men det är väl oxå pga allt stöd jag har runt omkring mej.

Så jag tackar Annica Dahlqvist för den nya livsstilen, jag har nog fortsatt med min jojo-bantning om jag inte kommit i kontakt med LCHF.

torsdag 25 augusti 2011

Björn Skifs - Håll Mitt Hjärta



Denna låt med Björn Skifs får jag verkligen gåshud av, men så underbart vacker den är.

tisdag 23 augusti 2011

Mina Underbara Vänner!!!


Tack för allt ert stöd mina underbara vänner, är så glad att ni finns!!!!

måndag 22 augusti 2011

Metallica - Nothing Else Matters



De här är sommarminnen för mej, sommaren 2009 var och en kompis ner till HultsfredHårdrocks Festival. Inget jag direkt åker på, men verkligen ett minne för livet.

lördag 20 augusti 2011

Lördags Mys Med Töserna

Nu ikväll så hyrde vi filmen Trassel, den är ju bara sååå bra.
Så tände jag en massa levande ljus, de är verkligen mysigt när hösten snyger sig på och man kan börja tända ljus å mysa sig ner i soffan till en bra film.

fredag 19 augusti 2011

Trassel

Nu i sommar hyrde jag denna film till tjejerna och mej. Det ångrade jag inte en sekund att jag gjorde, för gud vad vi skrattade - kommer garanterat att hyra den fler gånger.
Den är absolut se värd!!!!!



Citerat Från Wikipedia
Kungen och drottningen i ett kungarike långt borta ska när som helst få en dotter, när drottningen plötsligt blir dödligt sjuk. I ett desperat försök att bota henne börjar man söka efter en mytomspunnen blomma, som ska kunna hela alla sår. När man till slut finner blomman och maler ner den för att skapa ett läkemedel, vet man inte om att en gammal dam vid namn Gothel under hundratals år har vaktat och använt sig av blommans magiska krafter för att hålla sig ung genom att sjunga en speciell sång för den.

Drottningen blir så småningom frisk tack vare blommans extrakt, och hon och konungen får en dotter med hår lika gyllene som den magiska blommans kronblad. Gothel är dock rasande över att ha förlorat sin livskälla, och smyger en natt in på slottet för att klippa av spädbarnets gyllene hår, i hopp om att det har samma magiska kraft som blomman. När hon sjunger den magiska visan för barnet så skimrar hennes hår och gör Gothel ung igen, men i samma ögonblick som håret kapas så förlorar det sin gyllene färg och sin magiska kraft. Gothel stjäl därför den lilla prinsessan och flyr in i skogen, där hon gömmer sig i ett högt torn och uppfostrar flickan som om hon var hennes egen.

Nästan 18 år senare är den charmiga tjuven Flynn Rider på flykt med en kungakrona han stulit från slottet. För att undkomma vakterna gömmer han sig i ett ensamt torn, där det visar sig bo en flicka med långt, gyllene hår. Flickan, som bär namnet Rapunzel, har alltid bott i tornet och hon vill ut och se världen, men har inte vågat lämna sitt hem eftersom hennes mor, Gothel, har förbjudit henne från det. Men varje år på hennes födelsedag ser Rapunzel flygande ljus på himlen från sitt torn, och hon känner att dessa ljus lockar på henne. Fast besluten att ta reda på vad ljusen är och vad de kommer ifrån, utnämner hon Flynn till sin guide i utbyte mot Flynns stöldgods, som hon beslagtagit och gömt.

Flynn och Rapunzel ger sig nu ut på en oförglömlig resa, men att nå sitt mål är ingen lätt uppgift när de båda är jagade; Flynn av slottets vakter, och Rapunzel av Gothel.

onsdag 17 augusti 2011

Victoria Väntar Barn!!


Jag var en av de som satt bänkade framför tvn när Kronprinsessan Victoria gifte sig med sin Prins Daniel.
Och nu idag när de hovets pressansvarige meddelade att de väntar barn, blev jag otroligt glad för deras skull.
Finns inget som betyder så mycket som ens barn!!!!
Önskar de all lycka i världen!!!!

måndag 15 augusti 2011

Långväga Besök Av God Vän

Onsdagen den 3/8 kom min kompis och hennes son upp med tåg från Markaryd till mej.
Men kul har vi haft under nästan två veckor, och nästan varje kväll så har det varit pyssel i hög nivå i köket (Kolla här). Både hon och jag fick ihop ett antal kort och har även altrat lite, även hennes son satt med oss ibland och målade/gjorde kort.

Men nu idag så har dom åkt hemåt igen, men gud så tomt och tyst det blev här hemma nu då.
De åker ner med bil, men är inte ett dugg avis på deras resa neråt.
Men vi hör av oss med jämna mellanrum så jag vet att det går bra, har ju fått hört på radion att det är ett riktigt busväder neröver.

torsdag 4 augusti 2011

Oturs Torsdag

Men tjoho....vilken bra början på denna dag....not!!!!
I morse när jag for till jobbet så kom jag bara till Näsviken, för där fick jag punka på bilen. Så där stod man i en parkeringsficka kl 06.40 å hade ingen å ringa till om bilen. Men ringde iaf jobbet, å en av tjejerna var så snäll att åka å hämta mej....men nog är det frustrerande när man får punka.

Men när jag slutade kl 14.00 så var pappa så snäll och hämta mej på jobbet, så hade han och brorsan bytt däcket på bilen så jag kunde köra hem.

tisdag 2 augusti 2011

Surströmmings Dags

Idag när jag slutade på jobbet, så direkt efteråt skulle jag bort och äta surströmming.
Förra året blev det ingen surströmming, men som jag längtat efter det!!!

Åt så att magen stod i fyra hörn, iaf kändes det som så.....men såååå gott det var alltså!!!!
Så var det efterrätt på det, hemgjort rabarber paj.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...