fredag 6 april 2012

Långfredag....

I måndags började jag och min familj att träna på gym.
Jag har tränat på gym förr, men det är nog 6 år sedan - men som jag har saknat det.
Men nu när de har öppnat ett gym i lilla Delsbo så är det klart att jag börjar.
Vi fick ett träningsprogram upplagt till oss. De tre första gångerna kommer en PT att vara med oss och hjälpa oss med maskinerna och så, men sen får vi träna själv.

Sen kommer det att bli träning måndag, onsdag & fredag för min del, tror även att resten av mina familj kommer att göra det oxå.
Har redan minskat 1 cm runt midjan, så det kommer att bli kul och se resultatet på tisdag när vi ska träffas i VIKTiga gruppen när det är dags för vägning.

Om en timme blir det att bänka sig framför tvn och kolla på Let´s Dance.
Förra fredagen när det var första avsnittet så var även tjejerna mina hemma, men de är dom inte ikväll. Så får väl mysa med mej själv då.

tisdag 3 april 2012

Tindras Träning

Ikväll följde jag med Tindra till hennes Fotbollsträning, hon har precis börjat så det var första gången för mej. Tjejerna fick cykla till hallen medan jag tog en rask promenad - skönt!!

Det märktes på Tindra när hon var på plan, att hon tyckte att det var roligt. Som hon sprang runt, de var massor av killar men två tjejer.
Tilde satt på bänken med mej, för hon vill inte spela fotboll.

När vi kom hem så frös Tindra så jag ställde henne i en varm och skön dusch.
Ska nu nån dag göra ett besök på Säcken, kolla om de har fotbollsskor och benskydd så hon har hos mej med. Denna gång fick pappa ta med åt henne, han ska ju ändå ner med sin pojk samt att han är en av tränarna.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...